De omgeving

Vakantiewoning Pardoes ligt in Hegelsom, Noord-Limburg. Pardoes ligt buiten de bebouwde kom van de gemeente Horst aan de Maas. U begeeft zich in een gebied vol met diverse mogelijkheden.

Wat onze buurt zo interessant maakt is de omgeving, hier kom je tot rust, geen druk verkeer, een heerlijke wandeling in de bossen of een middagje aan het water bij de Kasteelse Bossen waar je gratis kunt verblijven. Heerlijke fiets- en wandelroutes die gratis beschikbaar zijn. Wat nieuw is in ons eigen dorp, is de Grensposten fiets of wandelroute. Het is uniek in de omgeving, de plaatsnaam HEGELSOM is verdeeld in letters, deze letters staan verdeeld op plekken waar je het dorp binnenkomt met uitleg over hoe ze tot stand gekomen zijn.

Ook attractiepark Toverland dat op circa 9 km afstand ligt en het Oorlogsmuseum, Aardbeienland, het Kantfabriek, Museum de Locht, zijn aanraders, zo zijn er nog vele. Het nieuwe Equestrian Centre de Peelbergen te Sevenum circa 7 km en golfbaan De Golfhorst te America ligt zo’n 6 km van ons vandaan, echt een aanrader. Verder heb je in Arcen de Kasteeltuinen liggenot circa 10 km afstand. Als je nog een dagje wilt winkelen is dat ook mogelijk, binnen een straal van circa 30 km kun je de winkelboulevard bezoeken. Ook als je een hapje of een drankje wilt nemen ben je in Horst aan de Maas welkom, hier zijn diverse restaurants eet- en drinkgelegenheden

Hieronder staat een lijst met een aantal tips voor een dagje uit en de afstand vanaf Pardoes hiervan. Voor meer informatie zie ook de pagina met dagjes uit tips.

Pardoes ligt o.a. op korte afstand van:

Venlo Centrum 10,4 km
Aardbeienland Horst 4,6 km
Toverland Sevenum 8,0 km
Museum de Locht Melderslo 5,9 km
Recreatiepark de Schatberg Sevenum 11,5 km

Pardoes

Meer ontdekken?

ActiviteitenBeschikbaarheid